divendres, 25 de juliol del 2014

EL DIA A DIA DE LES SANTES 2014 : 25 DE JULIOL



Makipeining
De 17.30 a 20.30 h
Espai Familiar del Nou Parc Central
Taller combinat de perruqueria i maquillatge per a què els petits de la casa es vegin caracteritzats com un animal, una fada o el que surti de la imaginació dels estilistes de La Puça Espectacles.
A més a més hi haurà l’Espai de dibuix i pintura, l’Espai de contes de les Biblioteques de Mataró i l’Espai de joc Vilajocs.
ic-en-directe  Servei de bar ic-en-directe  Espai reservat per guardar-hi cotxets

Concert: Banda de l’Agrupació Musical del Maresme
18 h
Pati de l’antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena
Després d’haver celebrat el trentè aniversari interpretant al llarg de dos mesos sis concerts per tota la ciutat, la Banda fa una selecció de temes i oferirà un concert especial que repassarà, a grans trets, temes musicals de diversos estils que han deixat empremta en la història de la música dels darrers 300 anys. Amb la direcció de Pere Bono.

Espectacle: Cavalls de Menorca
19 h
Espai Familiar del Nou Parc Central
Una reinterpretació de la celebració menorquina que recrea l’animalitat primitiva del cavall. Es tracta d’escenificar l’essència de la festa tradicional, utilitzant elements contemporanis com la fusió de música electrònica i popular amb el so dels tambors. Un espectacle impactant i vibrant per a tots els públics. A càrrec dela companyia Tutatis.
www.tutatis.es  Vídeo

Cap a la Crida
19.45 h
Des de diversos indrets de la ciutat
El centre històric de la ciutat s’omple tot esperant el senyal acústic que marcarà el moment exacte d’inici de les petites cercaviles de les comparses mataronines fins arribar davant l’Ajuntament. És l’hora del primer esclat de la Festa Major!

Crida de Festa Major
20 h
Ajuntament
Un dels moments àlgids de la festa, si no el que més. L’emoció continguda fins a l’inici oficial de Les Santes 2014, així ho proclama l’alcalde i així ho indica la primera gran traca sonora. La sensació única que encara tenim tota la Festa per endavant, esperant per ser viscuda… Que comencin els balls de les comparses!
ic-en-directe 
En directe per m1tv i lessantes.cat ic-en-directe  Espai reservat per guardar-hi cotxets ic-en-directe  Espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda

Espectacle: Copacabana
20 i 22.30 h
Aula de Teatre
Dos passis de sopar com als grans restaurants. Però potser els cuiners del Copacabana no ho tenien previst… una posada a escena molt poc habitual, amb diversitat de disciplines teatrals per recrear el món d’un petit restaurant. Cuina i teatre de qualitat per als que vingueu a sopar! De la companyia Ponten Pie.
Preu: 10 euros Comprar entrada
ic-en-directe  Espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda
Vídeo

Tour 40 Principales
23.30 h
Passeig del Callao
Una alternativa diferent a la primera nit intensa de la Festa Major. Als èxits de la música nacional i internacional del dial radiofònic 40 Principales s’hi afegeixen projeccions espectaculars. Hi haurà un final de festa amb música en directe i moltes més sorpreses al llarg de tota la nit. Amb les sessions dels discjòqueis Ernest Codina, Adrià Ortega i Roger Carandell.
ic-en-directe  Servei de bar ic-en-directe  Estand Som.nit (campanya de reducció de riscos en el consum de l’alcohol)

Nit boja: Desvetllament bellugós
23.30 h
Des de l’Ajuntament
Moment únic de la Festa. L’acte que ens defineix: devoció compartida als nostres Gegants, la nostra identitat comuna, el compte fins a 15 i el salt endavant corejant el Bequetero que interpreta sense descans la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme. El desvetllar de la Família Robafaves que ens uneix com cap altre moment de l’any. Això és Mataró i la seva Festa Major!
ic-en-directe  En directe per m1tv i lessantes.cat

Nit boja: Convidada de la Família Robafaves
24 h
Plaça de Santa Anna
Convidada de la Família Robafaves
Ball amb La Canya Borda, una formació de música folk que barreja instruments i ritmes tradicionals i moderns. El seu objectiu és fer ballar tothom mentre la Família Robafaves convida a vi i galetes.
ic-en-directe  Servei de bar

Nit boja: Escapada a negra nit
1.30 h
Des de l’Ajuntament

El correfoc més gran de l’any. Deixeu-vos impressionar per la seva intensitat: un recorregut ple de pirotècnia, figures, diables, pluja de foc… amb la Momerota, el Drac, les Diablesses, i els seus convidats: els Escarrufaverros, dimonis de Campanet (Mallorca); el Basilisc de Mataró; els Diables de la Llàntia; els Diables Sa Forcanera de Blanes; els Diables de Canet de Mar; el Drac Cremavila de Vilassar de Mar i els Diabòlics de les Roquetes del Garraf.

Total de visualitzacions de pàgina: