dijous, 24 de juliol del 2014

EL DIA A DIA DE LES SANTES 2014 : 24 DE JULIOL DE 20


Tarda de circ
Tipus: Infantil
De 17.30 a 20.30 h
Espai Familiar del Nou Parc Central
L’Espai Familiar s’estrena aquesta Festa Major amb una tarda dedicada principalment al circ. Hi haurà tallers de circ especialment pensats per als petits. Es divertiran mentre descobreixen les seves habilitats experimentant la pròpia agilitat, equilibri, elasticitat, confiança… A càrrec de Cronopis.
A més a més hi haurà l’Espai de dibuix i pintura, l’Espai de contes de les Biblioteques de Mataró i l’Espai de joc Vilajocs.
ic-en-directe  Servei de bar ic-en-directe  Espai reservat per guardar-hi cotxets

Gegantada
Tipus: Infantil, Tradicional
Gegantada
18.30 h
Des de diversos indrets
La Festa Major és un bon motiu per realitzar una gran trobada. Els gegants, gegantes i capgrossos provinents de tot Mataró s’ajuntaran i faran festa des de tres punts de la ciutat, i marxaran en cercavila cap a la plaça de Santa Anna. La Família Robafaves els anirà rebent a la plaça, on hi haurà un petit acte de germanor.
Organitzen: Coordinadora de Colles Geganteres de Mataró i Ajuntament de Mataró

Espectacle: Las polis
20 h
Espai Familiar del Nou Parc Central
Dues dones agents de la policia s’encarreguen de l’ordre a l’espai públic. El descobriment d’un objecte sospitós desencadenarà una sèrie de situacions que posaran al descobert les seves emocions, la seva personalitat real, els seus dubtes i pors… tot el contrari del que s’espera d’elles… Per fi trauran el pallasso que duen dins. A càrrec de la companyia Las Polis.
ic-en-directe  Servei de bar

Concert: Gospelsons
20 h
Pati del Cafè Nou
El cor de gòspel de Mataró tornarà a actuar per Les Santes en un nou marc que de ben segur també agradarà. Dirigit per Georgina Blanch, el cor interpretarà nous temes que ja fa mesos que assagen per a aquesta cita tan especial. A més a més hi haurà alguna sorpresa durant el concert.
ic-en-directe  Servei de bar
www.gospelsons.com

Espectacle: Copacabana
21 h
Aula de Teatre
Us convidem a un sopar ben especial: tres cuiners hauran d’enginyar-se-les per atendre de sobte un grup de setanta comensals, vosaltres, que no sereu espectadors sinó clients del restaurant Copacabana. No us perdeu aquesta creació escènica de la companyia Ponten Pie on l’espectador esdevé actor i la ficció realitat.
Preu: 10 euros  Comprar entrada
ic-en-directe  Espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda
www.ponten-pie.com  Vídeo

Nit de circ: Cabaret
21 h
Espai Familiar del Nou Parc Central
Segueix la marató de circ a l’Espai Familiar. És el torn dels alumnes del monogràfic de circ de l’Aula de Teatre. Hauran de mostrar que han après a ser valents i desinhibits davant el públic! A continuació hi haurà l’espectacle Cabaret, a càrrec de Cronopis. Es tracta d’un muntatge especial i divertit per a tota la família. Amb l’acompanyament d’una gran banda musical, hi haurà les actuacions de diversos artistes que mostraran la diversitat de les disciplines del circ: malabars, equilibris, perxa xinesa, trapezi, bàscula, clown…
ic-en-directe  Servei de bar
www.cronopis.org

Assaig de la Missa de les Santes
21.30 h
Basílica de Santa Maria
Després de tres mesos d’assajos i preparatius, els cantaires de la Missa de les Santes es troben a la basílica per al gran assaig final. La Missa de Glòria té la particularitat i la màgia que és interpretada per un centenar de cantaires amateurs: membres de les corals Primavera per la Pau, Unió Excursionista de Catalunya de Mataró, Sala Cabanyes, Cor Madrigalista, Agrupació Lírica Sant Jordi, Delme de Sant Vicens i el cor juvenil Rodamón. També hi ha estudiants de les escoles de música, i finalment persones a títol particular.

22 h
Passeig del Callao
Nit d’havaneres vora la platja, primer lloc d’encontres i retrobades que es repeteixen cada any a les portes de la Festa Major. El grup musical de cançó marinera Tres de Ronda recull l’herència de grups històrics. Els Cremats aporten una fusió del cant de taverna i les havaneres amb sons cubans, rumberos i fins i tot de la música pop. Una nit amb les havaneres de sempre i sons renovats.
ic-en-directe  Servei de bar

Tot seguit / Passeig del Callao

Els Mataró Rumba All Stars acabaran la nit amb l’alegria de les seves cançons rumberes. La formació recull una gran diversitat d’edats i procedències, i en els seus concerts fa un recorregut per la cultura catalana, flamenca i llatina. Reviurem l’èxit “Reina del Maresme” de la mà dels seus autors. Per Les Santes, rumba i Mataró!

Total de visualitzacions de pàgina: