dimarts, 28 de juliol del 2009

El circ repeteix presència a les Santes 2009


28 juliol 2009

El Parc Central tornarà a ser l’escenari de diferents actuacions, enguany concentrades en la tarda i nit del dia 28

per G. Aragón
fotos Cedida
Un instant de l'obra 'Nova vida amb Josep i Maria'

La consolidació d’una proposta. La decisió d’incloure per primera vegada un macroespectacle de circ en el sí de la passada edició de les Santes va resultar finalment tot un èxit. Al llarg de quatre dies, nombroses persones es van acostar al Parc Central per gaudir d’una àmplia oferta que va fer les delícies de grans i petits i que, en definitiva, va quallar dins del clima festiu de les Santes. Fruit d’aquesta resposta positiva, enguany el circ tornarà a ser protagonista de la Festa Major amb una sèrie d’actuacions que s’iniciaran a les 18h del dia 28 i es prolongaran fins la matinada del mateix dia. Així, pel complex del Parc Central aniran desfilant diferents artistes en un acte que ja s’ha batejat com “Espai Circ”.

Les persones que el dia 28 decideixin anar al Parc Central hi trobaran una oferta variada que gira al voltant de quatre espectacles. El tret de sortida d’aquesta jornada de circ el donarà l’espectacle Entresorts, una proposta a càrrec de diferents companyies i artistes que basa el seu atractiu en les titelles, música, màgia, globus i jocs malabars. A continuació, els presents podran veure l’espectacle denominat “Nova vida amb Josep i Maria”, a càrrec de Los Galindos. Es tracta d’una proposta de circ innovadora que ofereix al públic un seguit d’acrobàcies i molt d’humor, tot protagonitzat per dos personatges captivadors.

Al mateix temps, els assistents tindran l’oportunitat de veure l’espectacle a càrrec de Leandre Ribera, Chez Leandre, on el clown representa a un personatge sense sostre que considera que el carrer és casa seva i obre la porta al públic perquè s’endinsi en el seu món. La proposta que completa aquest Espai Circ és el “Circo de la Sombra”, un petit circ de carrer on no hi falten les acrobàcies i una suggerent barreja de llums, ombres i música. D’aquesta manera, el circ aterra de nou a les Santes.

Dimarts, dia 28. A partir de les 6 de la tarda al Parc Central


Programa d'actuacions


Entresorts, a càrrec de Ne Me Titere Pas, El Retrete de Dorian Gray, Txo, Mercel Escolano, Títeres 4 Caminos i Adriano de Carvalho - A les 7 de la tarda, a les 11 de la nit i a la 1 de la matinada.

Nova vida de Josep i Marina, a càrrec de Los Galindos - A les 7 de la tarda i a la 1 de la matinada

Chez Leandre, a càrrec de Leandre Ribera. A les 7 de la tarda.

Circo de la Sombra: A les 9 del vespre

Total de visualitzacions de pàgina: