dijous, 20 de juliol del 2017

Les Santes 2017 : dijous 20 de juliol de 2017



Les Santes esportives
XI Torneig Gestoria Luis Futsal Les Santes
A partir de les 17 h
Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor
Torneig que se celebrarà cada dia fins al 25: els dies 11, 12, 13, 14 i 24 a partir de les 18 h. Els dies 15, 16, 22 i 23 a partir de les 9 h. Els dies 17, 18, 19, 20 i 21 a partir de les 17 h i el dia 25 a partir de les 15 h.
Inscripcions: torneigsantes@futsalmataro.cat
Més informació: www.futsalmataro.cat
Organitza: Club Esportiu Futsal Mataró

El conte de Les Santes
Can Coll i Regàs, la casa més bonica del món
18 h
Pati de Can Marchal
Presentació del conte de Les Santes amb text de Manuel Cusachs i il·lustracions d’Artur Palomer, Pal. Es repartirà el conte als nens i nenes assistents. També hi haurà tallers i sorpreses!
Organitza: Capgròs Comunicació

Visita comentada
Amb ulls de gegant
19 h
Can Marfà
El dijous 20 de juliol, el fotògraf i investigador Eloi Codina ens proposa una visita guiada a l'exposició "Amb ulls de gegant", el resultat d'un projecte extraordinari. Després de mesos d’investigació, ha pogut demostarat que a la Festa Major mataronina hi sol venir, d’amagat, un cinquè gegant.
A l’exposició hi trobarem documentació que podria demostrar la seva existència. Sembla ser que el gegant viu al veïnat de Mata, a la torre d’Onofre Arnau, i tot apunta a què es tracta d’un cíclop descendent de Polifem.
El gegant no es pot resistir a viure Les Santes com ho fan els mataronins i mataronines, i de les seves vivències de l’any passat en trobarem multitud d’imatges. Tindrem l’oportunitat, d’aquesta manera, de visualitzar la nostra festa des d’un altre punt de vista, i coneixerem una mica més d’aprop aquest gegant que és entre nosaltres, i com viu la Festa Major...
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Exhibició de gimnàstica artística
19 h
Plaça de Santa Anna
Organitza: Club Gimnàstic Mataró. Col·labora: Direcció d’Esports. Ajuntament de Mataró

Contes per a adults
Nit de contes eròtics
21.30 h
Biblioteca Pompeu Fabra
Biblioteques de Mataró
@bibliosmataro
Una nit picant, ideal per fer volar la imaginació. Noemí Caballer i Núria Urioz ens guiaran en un viatge refrescant per l’erotisme de les paraules. ENTRADES EXHAURIDES.
Contes als llavis, a càrrec de Noemí Caballer.
Polvos pica-pica i altres llepolies, a càrrec de Núria Urioz.
Gratuït amb invitació. Recollida d'entrades del 3 al 18 de juliol a Direcció de Cultura, Biblioteca Pompeu Fabra i Biblioteca Antoni Comas.
En el marc del cicle Capvespres als Jardinets, que programa la Biblioteca Pompeu Fabra durant els mesos de juliol i setembre.
Organitza: Biblioteques de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Font

www.lessantes.cat

Total de visualitzacions de pàgina: