dilluns, 20 de juliol del 2015

El dia a dia de #LesSantes #LesSantes2015



Exposició
Les Santes al mar. 60 anys
Del 7 al 24 de juliol - De dimarts a dissabte de 18 a 20 h
Museu Arxiu de Santa Maria
Mostra de fotografies, documents, cartells, programes i retalls de premsa sobre un esdeveniment molt recordat a la ciutat: la col·locació d’una escultura de les santes Juliana i Semproniana al fons del mar, en una cova submarina propera a la coneguda boia de Mataró, el 28 de juliol de 1955. 

Exposició
Mostra de Gegants i cultura popular de Les Santes
Del 13 al 28 de juliol - De dilluns a divendres, de 18 a 20 h
Les Esmandies. Casal de Barri
Tardes, a partir de les 18 h al Pati de les Esmandies, activitats de caire informal relacionades amb la cultura tradicional i popular: tallers, assajos, actuacions, contes...

Exposició
Consumidors de Santes. Xènia Sola
del 3 al 29 de juliol - Consulteu l'horari de l'Ateneu Fundació Iluro
Ateneu Fundació Iluro
La fotògrafa mataronina Xènia Sola fou l'escollida per la Comissió de Les Santes 2014 per a realitzar l'exposició de fotografies aquest any 2015. La seva proposta és fer una radiografia dels diferents perfils dels consumidors de la festa, més enllà de l'espai i de l'acte en sí mateix.

Exposició
... i 15! Any Bequetero
del 16 al 29 de juliol - null
Sales d’exposicions de Can Palauet
De segur que aquest any 2015, l'any i 15!, deixarà empremta als mataronins i mataronines. Aquesta exposició ... i 15! Any Bequetero! vol contribuir a donar a conèixer i fer estimar una mica més un dels actes més genuïnament mataronins: el Desvetllament Bellugós de la Nit Boja.

FONT DE LA INFORMACIÓ

Total de visualitzacions de pàgina: