dimarts, 29 de juliol del 2014

EL DIA A DIA DE LES SANTES 2014 : 29 DE JULIOL



Enfigura’t
Dia: Dimarts 29, Veure tots els actes
18 h
Plaça de l’Ajuntament
Tarda de comiat de les figures de la festa que podem començar amb l’oportunitat, durant tota una hora, de provar de portar un nan o atrevir-nos amb un membre de la Família Robafaves, el Drac i el Dragalió, l’Àliga o, entre dos, la Momerota i la Momeroteta. També hi haurà un espai per córrer sota el foc de la mà de les Diablesses.

Espectacle: Marabunta
19 i 21 h
Espai Familiar del Nou Parc Central
Un espectacle amb música en directe que esdevé una autèntica bogeria: un clown ximplet que juga amb l’absurd i diverteix a tort i a dret. Barcelona ja ha acollit aquest xou desfermat i energètic, que ara arriba a Mataró amb èxit assegurat. A càrrec de Guillem Albà & The All In Orchestra.
A més a més, a partir de les 18 h hi haurà l’Espai de dibuix i pintura, l’Espai de contes de les Biblioteques de Mataró, l’Espai de joc Vilajocs i el bus Jovi d’activitats de plàstica.
ic-en-directe  Servei de baric-en-directe  Espai reservat per guardar-hi cotxets

Anem a tancar
19.15 h
Des de l’Ajuntament
Última cercavila amb totes les comparses. Des de l’Ajuntament farem tot el recorregut fins a Can Marfà, on les figures, abans d’entrar i acomodar-se per descansar durant uns quants mesos, faran els balls finals. Ens acomiadarem fins l’any que ve amb una traca final de les Diablesses, la Momerota i la Momeroteta, el Drac i el Dragalió, l’Àliga, els Nans i la Família Robafaves.
Concert de Festa Major

Música
19.30 h
Parc Central
La pista del Parc Central es converteix en un ampli pati de butaques per al concert de Festa Major. L’orquestra Selvatana oferirà un ampli ventall de peces musicals.
ic-en-directe  Servei de bar

Concert: Pep Gimeno ‘Botifarra’ amb la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme
21 h
Pati del Cafè Nou
De la visita de l’any passat del cantaor tradicional valencià Pep Gimeno ‘Botifarra’ per Les Santes en van sorgir els primers contactes per a una col·laboració molt especial: una actuació conjunta amb la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme. Serà un concert únic per als músics i per a la ciutat.
Aforament limitat

Tronada de fi de festa
24 h
Espai Firal del Nou Parc Central
Espectacle pirotècnic dels especialistes de Pirotecnia Tomás en el qual són protagonistes els dos components amb què més saben lluir-se a Mataró: el domini del ritme i la intensitat de la pirotècnia. Una experiència que s’ha de viure amb els cinc sentits.
ic-en-directe  Espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda

Espetec final
Dia: Dimarts 29, Veure tots els actes
0.10 h
Parc Central
Ball de final de Festa Major. Tota la nit i de manera ininterrompuda les orquestres Selvatana i Mitjanit s’aniran passant el relleu per fer ballar els èxits de sempre i els actuals.
ic-en-directe  Servei de bar

L’Albada
Tot seguit
Des del Parc Central

Tant de bo la nit i la festa no s’acabessin mai… Surt el sol i les orquestres se’n van, però encara continuarem una mica al so de l’himne de la Festa Major, El Bequetero, i amb la xaranga Los Labradores baixarem per la Riera fins a la plaça de Santa Anna, on acomiadarem dolçament Les Santes 2014 amb un got de xocolata.

Total de visualitzacions de pàgina: